Koncert: Pianotainment goes Albania

Duo në piano Marcel Dorn dhe Stephan Weh Zmadho fotografinë Duo në piano Marcel Dorn dhe Stephan Weh (© Pianotainment) Koncert: Pianotainment goes Albania

9.11.2017, ora 19:00, Salla e madhe e Universitetit të Arteve, Tiranë
10.11.2017, ora 19:00, Teatri ''Petro Marko'', Vlorë


Pianotainment® - Kjo është një simbiozë perfekte e komedisë kreative dhe lojës virtuoze në piano. Dy pianistët dhe animatorët Marcel Dorn dhe Stephan Weh arrijnë të krijojnë një atmosferë fantastike në koncertet e tyre me anë të koordinimit të pazakontë në lojën me katër-duar dhe një doze të mirë humori. Ata kanë mahnitur tashmë publikun në mbarë botën. Në kuptimin e parë të fjalës, ata kanë hequr pluhurin nga pianoja dhe kanë provuar që koncertet janë argëtuese! Piano, tastiera, tinguj? Ka vend dhe për më tepër: kërcim, këngë, kuice, muzikë filmi, lojëra fjalësh, foto, ndeshje me dema, karikatura, grimasa, ngërdheshje - por më mirë ejani vetë dhe binduni për këtë!

Koncert: Pianotainment goes Albania Zmadho fotografinë Koncert: Pianotainment goes Albania (© Pianotainment) Konzert: Pianotainment goes Albania

9.11.2017, 19 Uhr, Großer Saal der Universität der Künste, Tirana
10.11.2017, 19 Uhr, „Petro Marko“ Theater, Vlora


Pianotainment® – das ist die perfekte Symbiose aus kreativer Piano-Comedy und virtuosem Klavierspiel. Die beiden Pianisten und Entertainer Marcel Dorn und Stephan Weh schaffen mit ihren ausgefallenen vierhändigen Arrangements und einer gehörigen Portion Humor fantastische Konzerterlebnisse und haben schon weltweit das Publikum begeistert. Im wahrsten Sinne des Wortes haben sie den Staub vom Flügel geblasen und beweisen, dass Konzerte Spaß machen! Klavier, Tasten, Töne? Da geht noch viel mehr: Tanz, Gesang, Quiz, Filmmusik, Wortwitz, Fotos, Stierkampf, Karikaturen, Grimassen, Faxen – aber kommen Sie am besten selbst und überzeugen sich!