DIHA-Oktoberfest

DIHA-Oktoberfest Zmadho fotografinë DIHA-Oktoberfest (© DIHA) DIHA-Oktoberfest

13. dhe 14.10.2017, ora 19:00, Hotel Rogner, Tiranë
Çmimi i biletës: 1.500 ALL

DIHA (Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri) i qëndron fort një tradite tashmë të dashur dhe organizon edhe këtë vit Oktoberfestin e saj, e cila sjell në Tiranë atmosferën autentike të „Wiesn“.

Në DIHA-Oktoberfest ju ftojnë jo vetëm birra gjermane, ushqimi i bollshëm e me shije dhe sharmi bavarez, por edhe muzika në të dyja netët e grupit muzikor origjinal të Oktoberfest në Mynih „Gaudi Blos`n“, i cili kujdeset për atmosferën autentike dhe të çlirët. Në sallën e dekoruar bardhë e blu, ju pret çdo ditë, krahas 450 vendeve në tavolina, dhe një pistë e madhe kërcimi.

Në biletën e hyrjes përfshihen: 0,5 l birrë „Paulaner“ dhe për të ngrënë ofrohet një racion me sallatë patatesh, lakër turshi, mish derri i presuar „Leberkäs“ dhe salsiçe bavareze „Bratwurst“.

Për më tepër informacion drejtohuni në: E-Mail: diha%27%al,info, Web: www.diha.al.

Ambasadorja Schütz hap fuçinë e parë të birrësq Zmadho fotografinë Ambasadorja Schütz hap fuçinë e parë të birrës (© DIHA) DIHA-Oktoberfest

13. und 14.10.2017, 19 Uhr, Hotel Rogner, Tirana
Tickets: 1.500 ALL

Die DIHA – die Deutsche Industrie– und Handelsvereinigung in Albanien – hält an einer beliebten Tradition fest und veranstaltet auch in diesem Jahr ihr Oktoberfest, das authentische „Wiesn“-Stimmung nach Tirana bringt.

Zum DIHA-Oktoberfest laden nicht nur deutsches Bier, deftiges Essen und bayerischer Charme ein. Es spielt an beiden Abenden auch die original Münchner Oktoberfestband „Gaudi Blos`n“ und sorgt für authentische Atmosphäre und ausgelassene Stimmung. Im blau-weiß dekorierten Veranstaltungsaal wartet neben rund 450 Sitzplätzen pro Tag auch eine große Tanzfläche!

Im Eintritt enthalten sind 0,5 l „Paulaner Bier“ und zur Stärkung eine Portion Kartoffelsalat, Sauerkraut, Leberkäs und Bratwurst.

Mehr Infos gibt es unter: E-Mail: diha%27%al,info, Web: www.diha.al.

13. & 14.10.: DIHA-Oktoberfest