Ditë informative

Dita e informacionit Zmadho fotografinë Dita e informacionit (© DAAD Tirana) „Info-Tag“ - Dita e informacionit rreth studimit, bursave dhe praktikave

13.10.2017, ora 10:00 – 16:00, EU Info Centre, Pallati i Kongreseve, Blv. Dëshmorët e Kombit, Tiranë

Dëshironi të studioni në Gjermani ose Austri?
Apo të ndiqni një kurs të gjuhës gjermane në Tiranë?

Atëherë “Dita e Informacionit” është ajo që ju duhet!
Përfaqësues të institucioneve të ndryshme ju presin për t'ju dhënë informacione rreth studimit, kërkimit shkencor, bursave dhe praktikave në Gjermani dhe Austri si dhe informacione rreth kurseve të gjuhës gjermane në Tiranë, për të rinj dhe të rritur. Ejani të bisedoni me ne!

Aktivitet informues i DAAD Zmadho fotografinë Aktivitet informues i DAAD (© DAAD Albania) „Info-Tag“ - Informationstag rund um Studium, Stipendien und Praktika

13.10.2017, 10 - 16 Uhr, EU-Infozentrum, Pallati i Kongreseve, Blv. Dëshmorët e Kombit, Tirana

Möchten Sie in Deutschland oder Österreich studieren?
Oder einen Deutschkurs in Tirana besuchen?

Dann ist der Info-Tag genau das Richtige für Sie!
Vertreter verschiedener Institutionen erwarten Sie mit Informationen zu Studium, Forschung, Stipendien, Praktika und Arbeitsmöglichkeiten in Deutschland und Österreich sowie zu Deutschkursen für Jugendliche und Erwachsene in Tirana und Informationen zur Deutsch-Albanischen-Schule. Kommen Sie mit uns ins Gespräch!

13.10.: „Info-Tag“ - Dita e informacionit rreth studimit, bursave dhe praktikave ǀ „Info-Tag“ - Informationstag rund um Studium, Stipendien und Praktika

Deutscher Akademischer Austausch Dienst