Ekonomia lokale gjermane

Airbus A 380 (computergrafik) - Quelle: www.airbus.com

Ekonomia lokale gjermane

Vendndodhja e Gjermanisë në qëndër të Europës i ofron investitorëve të huaj si dhe vizitorëve të panairëve të gjithë tregun e Bashkimit Europian. Përfitoni nga ky potencial!

Linket e ofruara në këtë faqe mundësojnë një informim më të saktë mbi produktet, sherbimet dhe investitorët si dhe Ju ndihmojnë për të lidhur kontakte me partnerë tregtarë gjerman.

Eksportet gjermane

Gjermani ka përfituar nga rritja globale. Ecuria e eksportit gjerman ka befasuar shumë vëzhgues. Në veçanti eksportet gjermane në Kinë, Brazil dhe Indi tejkaluan kohët e fundit të gjitha parashikimet. Rritje të mëtejshme të eksporteve industriale priten për vitin 2011.Në faqen e internetit që gjendet më poshtë, 40.000 kompani gjermane eksporti paraqesin veten në internet me produktin dhe shërbimet e ofruara prej tyre. Faqet janë në disa gjuhë dhe me opsione kërkimi.