Ekonomia

Geld finanzen-öffentlicher Haushalt

Ekonomia lokale në Shqipëri

Këtu do të gjeni informacion mbi ekonominë në Shqipëri.

Make it in germany

Portali "Make it in Germany" mirëpret profesionistë ndërkombëtar në Gjermani!

"Make it in Germany!": Mirë se vini. Mësoni në faqen tonë, se si ju me aftësitë tuaja profesionale mund të përgatisni me sukses rrugën tuaj drejt Gjermanisë - dhe përse ja vlen të jetosh dhe punosh në Gjermani. Qeveria gjermane dëshiron që me këtë portal online të sigurojë kërkesat e mëdha të momentit dhe në të ardhmen për punëtorë të kualifikuar.

Neues Logo Germany Trade and Invest (GTAI)

Germany Trade & Invest (GTAI)

GTAI ofron vazhdimisht si një zyrë shërbimi e Ministrisë Federale për Ekonominë dhe Teknologjinë, informacione aktuale ndër të tjera mbi tregjet e huaja, tenderat jashtë vendit, investimet dhe projektet zhvillimore, ligjet dhe doganat si dhe kërkesat për kontakte pune me ndërmarrje të huaja. Një ofertë bazë e plotë vihet në dispozicion falas. Vetëm temat specifike janë kundrejt pagesës.

Kërkime shkencore të shkëlqyera: një mikroskop tejet modern

Kërkime shkencore dhe teknologji

Sot më shumë se gjysmën e prodhimit industrial në Gjermani e zënë industritë në fushën e kërkimeve shkencore dhe atë të zhvillimit. Këtu do t'Ju informojmë mbi institutet gjermane më të rëndësishme në fushën e kërkimeve shkencore.

Ekonomia

LKWs vor Container-Terminal

Sektori ekonomik

Industrie in Südafrika

Sektori ekonomik në ambasadë mbështet marrëdhëniet ekonomike mes Shqipërisë dhe Gjermanisë.

Formulari dhe fleta e informacionit

Këtu gjeni më shumë informacione rreth kritereve për financim dhe formularin e aplikimit.