Numra të rëndësishëm në Shqipëri

Numra të rëndësishëm në Shqipëri
Urgjenca:
127
(04) 2222 235
Zjarrfikset:
128 ose 2223 333
Policia:129
Rajonet e policise se Tiranes:- Rajoni Nr.1: (04) 2224 445
- Rajoni Nr.2: (04) 2223 322
- Rajoni Nr.3: (04) 2224 529
- Rajoni Nr.4: (04) 2366 826
Policia Rrugore:126
Nr. emergjencave në QSUT “Nënë Tereza”:(04) 2362 630
(04) 2349 361
Materniteti "Mbreteresha Geraldine"(04) 2222 609
Materniteti "Koco Gliozheni"(04) 2225 000
Aeroporti “Nënë Tereza” në Rinas:(04) 2381 600
Portet detare në Shqipëri:Durrës: (052) 222 028
Vlorë: (063) 29417

Si mund të telefononi nga Gjermania?

a) një numër fiks në Shqipëri
- në fillim prefiksi i Shqipërisë (00355), më pas ai i Tiranës (4) dhe në fund numri 7-shifror.

b) një numër celulari në Shqipëri
në fillim prefiksi i Shqipërisë (00355), më pas;
prefiksi i Telekom (68)
prefiksi i Vodafone (69)
prefiksi i Eagle (67)
prefiksi i Plus (66)
dhe në fund numri 7-shifror.

Informacionet e mësipërme mund të ndryshojnë gjatë kohës dhe për këtë arsye nuk jepet asnjë garanci.

Numra të rëndësishëm në Shqipëri

Notruf-Schild, (c) picture-alliance/chromorange