Adresa, oraret e punës dhe mundësi kontakti në raste urgjence

Adresa:

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë
Rruga Skënderbej, Nr. 8
1001 - Tiranë
Shqipëri
Telefon: +355 (0) 4 2274 505
Telefax: +355 (0) 4 2232 050
E-mail: info[at]tira.diplo.de
Kontakt për çështjet e vizave:
Telefon: +355 (0) 4 2290 638
Hënë - Mërkurë - Premte: ora 9:00 deri 11:00
Martë - Enjte: ora 14:00 deri 16:00

Oraret e punës:

Oraret e shërbimit, Zyra e Çështjeve Ligjore dhe Vizave:E hënë - E enjte: 08:15 - 12:00 dhe 14:00 - 15:45
E premte: 08:15 – 12:00
Oraret e pritjes të vizitorëve në përgjithësi:08:00 – 12:00 (Për raste të tjera pasi të jetë lënë takim.)
Ambasada Gjermane në Tiranë
Kështu vini tek ne:
Me autobus:
Linja: "Kombinat - Kinostudio", stacioni "Rr. Kavajës, Kisha Katolike"
Linja: "Unazës", stacioni "Kryqëzimi 21 Dhjetorit"
Me makinë:
Hyrja në Rr. Skënderbej nga Rr. Kavajës ose Rr. e Durrësit, 1.4 km (17 min. në këmbë) nga qendra e qytetit ose Hotel Tirana International
Kontakt

Formular kontakti

Kontaktoni Ambasadën me E-Mail përmes formularit të kontaktit në këtë faqe interneti.

Adresa, oraret e punës dhe raste urgjence

Shërbimi i dëzhurnit

Notruf-Schild, (c) picture-alliance/chromorange

Me Ambasadën Gjermane në Tiranë mund të lidheni jashtë orarit zyrtar në rast urgjencash (psh. për humbjen e një pasaporte ose rastin e një aksidenti) me numrin e mëposhtëm: 00 355 68 202 9109 (në gjermanisht ose anglisht) dhe 00 355 68 202 3968 (në shqip). Pyetje që nuk janë urgjente, të tilla si aplikimet për vizë, nuk mund të përgjigjen nga shërbimi i dëzhurnit.

Numra të rëndësishëm në Shqipëri

SOS - Notfalltelefon

Këtu mund të gjeni një përzgjedhje të numrave të rëndësishëm për një rast urgjent në Shqipëri.