Ambasadorja

Ambasadore Susanne Schütz Zmadho fotografinë Ambasadore Susanne Schütz (© S.S.)
Susanne Schütz
1979
Matura e përgjithshme në Düsseldorf
1979 - 1988
Studime të larta për sllavistikë, anglistikë dhe amerikanistikë në Münster, Los Angeles, Berlin; M.A. FU Berlin
1989 - 1991
Shërbimi përgatitor për Diplomacinë e Nivelit të Lartë
1991 - 1991
Ministria e Jashtme Federale
1991 - 1991
Ambasada Moskë
1991 - 1994Ambasada Kiev
1994 - 1997
Ambasada Tel Aviv
1997 - 2000
Ministria e Jashtme Federale
2000 - 2003
Ambasada Moskë
2003 - 2007
Ministria e Jashtme Federale
2007 - 2010
Ambasada Kiev, Zv. Ambasadore
2010 - 2012
Ministria e Jashtme Federale, drejtoreshë drejtorie për Rusinë, Ukrainën, Bjellorusinë dhe Moldavinë
2012 - 2015
Ambasada Romë, Drejtuese e Referatit Politik
2015 - 2016
Ambasada Romë, Zv. Ambasadore
Prej datës 01.07.2016
Ambasada Tiranë, Ambasadore